Witt har solgt mere end 500.000 robotstøvsugere i Norden

Udgivet d. 27.11.2018
Witt har solgt mere end 500.000 robotstøvsugere i Norden
Billede: Witt A/S

Kort før Black Friday har vi rundet 500.000 solgte iRobot Roomba robotstøvsugere på det nordiske marked. Det er en milepæl, som vi hos Witt er stolte over. -Sådan siger Ida Birgitte Holm, der er Product Manager for Witt A/S

Med den spændende udvikling vi går i møde, hvor forbrugernes krav stiger i takt med teknologiens formåen og en travl hverdag, spår vi robotterne en lys fremtid.

iRobot har fingeren på pulsen, og står klar med banebrydende nyheder i 2019, som gør gulvrengøringen endnu nemmere, og nu med så intelligente robotter, som kan integreres og derved stemmestyres med Amazon Alexa og i løbet af vinteren Google Home -Udtaler Ida Birgitte holm

Hos Irobot har man efterhånden samlet over 25 års erfaring ind, når det kommer til robotteknologi og innovation, hvilket har medført at de i dag kan tilbyde et bredt sortiment af både robotstøvsugere og gulvvaskere.

IRobots produkter, heriblandt også Roomba og Braava-rengøringsrobotterne, er patentbeskyttede teknologier, der indeholder meget avancerede rengøringskoncepter, kortlægning og navigering.

IRobot arbejder, ifølge dem selv, hver dag på at skabe innovative robotter, der skal være en naturlig del i både nutidens og fremtidens hjem.

Vi går en stor højtid i møde, og med Black Friday lige rundt om hjørnet har vi sørget for at, robotterne ligger klar på hylderne hos forhandlerne, og vi har store forventninger til dette års Black Friday.

Vi forventer, at iRobot igen i år bliver en sand bestseller”, siger Ida Birgitte Holm. ”Vi har siden robotternes indtog på markedet set en positiv udvikling. De gør virkelig en forskel i hverdagen, og hos iRobot fortsætter produktudviklingen.

Det nye år bliver ekstra spændende, idet vi løfter sløret for en helt ny robot, som vil gøre dit Smart Home endnu smartere -Udtaler Ida Birgitte holm

Kort om IRobot

IRobot er verdens førende inden for fremstilling af robotstøvsuger. IRobot ønsker at skabe mere tid i og ude for hjemmet. Virksomheden har på verdensplan solgt over 20 millioner eksemplarer.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også