Virksomhed I Grenå: Får dagligt 300 hendvendelser om streaming

Udgivet d. 08.10.2019
Virksomhed I Grenå: Får dagligt 300 hendvendelser om streaming
Billede: avXperten

I forlængelse af den krig, der har kørt mellem YouSee og Discovery Networks, oplever avXperten - virksomheden fra Grenå - et kæmpe boom i henvendelser, når det kommer til streamingsudstyr- og tjenester.

Ifølge en pressemedelelse bragt på Ritzau og Newsbreak, overvejer en halv million kunder at forlade YouSee, der har lavet en ændring i deres TV-pakker, og derved skabt en krig mod Discovery Networks.

Kilder: Ritzau og Newsbreak

AvXperten får omkring 300 henvendelser om dagen

AvXperten er en virksomhed fra Grenå, som sælger av-udstyr. Det er især produkterne Chromecast og Apple-TV, som får ekstra mange henvendelser i disse dage.

Der forsvinder i alt 11 kanaler fra YouSees sortiment, som man ikke længere kan se via TV-pakken efter årsskiftet. Det er kanalerne: Kanal 4,5,6, Canal 9, Eurosport 1 og 2, Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science og Investigation Discovery.

Det er blandt andet på kanal 5, hvor herrelandsholdet landskampe i fodbold bliver vist.

Selvom reglen først træder i kraft ved årsskiftet, så kunne avXperten mærke en makant stigning i henvendelser omkring streamingsprodukter- og tjenester efter nyheden kom ud med, at der ville komme en brud i aftalen mellem YouSee og Discovery Networks.

ifølge pressemedelelsen får avXperten 250-300 henvendelser om dagen angående streaming. 

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også