Ny bog vil hjælpe danskerne med at afhjælpe stress

Udgivet d. 27.11.2018
Ny bog vil hjælpe danskerne med at afhjælpe stress
Billede: TURBINE

Certificeret stresscoach Lisbeth Fruensgaard præsenterer bogen Kuren mod stress, en ny bog, som går i dybden med sygdommen stress og giver vejledning til at slippe af med lidelsen.

Flere og flere bliver ramt af alvorlig, sygelig stress. Og danskerne bliver yngre og yngre, når de bukker under for hverdagens krav og egne forventninger.

Stress opstår som regel i samspil med vores omgivelser. Derfor er det ikke kun individets ansvar at få bugt med lidelsen. Hvis man skal blive stressfri, er det nødvendigt med opbakning fra ledere, kollegaer samt pårørende.

Det første skridt mod et liv uden stress handler i høj grad om at unde sig selv og andre virkelige pauser i hverdagen, så der kan blive fyldt ny energi på.

Ens krop og sjæl har brug for hvile og ro. Desværre springer vi alt for ofte pauserne over; det er sjældent, at vi laver ingenting, selvom vi har brug for det. Når vi klarer praktiske gøremål, fokuserer vi på lydbøger, radio eller podcasts. Når vi kører bil, spekulerer vi på arbejdet. Hele tiden er vores hjerner i gang og præsenteres for inputs eller tanker, som de må forholde sig til.

Ny bog går i kødet på emnet

”Kuren mod stress” mod stress går i kødet på sygdommen og kommer med tips og tricks til at overvinde og forhindre sygdommen.

Bag bogen står Lisbeth Fruensgaard, der er uddannet cand.negot. og certificeret stresscoach.

Lisbeth Fruensgaard har grundlagt Stressmaster Uddannelsen, der især har vægt på at give ledere, coaches og behandlere værktøjer til at håndtere stress på arbejdspladsen. Hun har fungeret som stresskonsulent for flere store virksomheder.

“Kuren mod stress” er på mange måder en selvhjælpsbog, der lærer læseren om sygdommen og håndteringen af denne.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også