Hvad Er LokalBlad.dk - Læs Om Redaktion Og Annonceringsmuligheder

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Lokalblad er et online medie, der skriver nyheder med fokus på lokalområdet. Nyhederne er opdelt i kategorier, der hver repræsenterer en landsdel, i form af Hovedstaden, Midtjylland, Sjælland, Syddanmark og Nordjylland. Dette gøres for, at du som læser nemt og hurtigt kan finde nyheder, der er relevante og interessante for dig.

Lokalblad.dk bestræber sig altid på at skrive indhold, der er relevant, sagligt og sandfærdigt. Vi har som medie ingen form for politisk eller religiøs agenda eller interesse. Mediet drives udelukkende på baggrund af oplysende og kommercielle hensigter.

Om indholdet på Lokalblad.dk

De artikler og det indhold, du finder på Lokalblad.dk, er produceret og publiceret af virksomheder, heriblandt reklamebureauer, Public-Relations bureauer, som overvejende har en kommerciel interesse i at producere og publicere indholdet med henblik på at skabe omtale for enten sig selv eller en samarbejdspartner.

Lokalblad.dk har som medie ikke nogen indblanding i, hvor høj en grad indholdet tilgodeser visse parter frem for andre. Vi har som medie udelukkende en kommerciel interesse i, hvilket indhold der bliver publiceret på siden; derfor vælges indholdet også ud fra denne interesse.

Lokalblad.dk producerer og redigerer ikke det indhold, der blive produceret af tredjepart, således at budskabet og/eller fakta i indholdet ændres. 

Lokalblad.dk vil udelukkende foretage ændringer, hvis indholdet ikke er æstetisk indbydende og forståeligt for vores læsere. Af samme grund vil indholdet som en naturlig konsekvens af denne holdning have højere eller mindre grad af kommercielle og/eller sælgende interesser. 

Meget indhold vil bære præg af at være annoncereret og/eller betalt indhold, hvilket også muligvis er tilfældet. Dette vil være tydeliggjort i bunden af det pågældende indhold i form af følgende tekst:

"OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt med henblik på at reklamere for de virksomheder, der omtales. Læs mere her."

Såfremt noget indhold giver indtryk af at være betalt og/eller annonceret indhold, men ikke er markeret med ovenstående annonceringsstempel, er der muligvis tale om en fejl. 

Du er i sådanne tilfælde mere end velkommen til at kontakte os om dette, hvorefter vi ved først mulige lejlighed vil rette den pågældende fejl. Indhold, der ikke er betalt og/eller annonceret, er ligeledes ikke produceret af Lokalblad.dk, men derimod tilsendt indhold af andre medier, organisationer eller virksomheder.

Denne slags indhold udvælges udelukkende på baggrund af, hvor høj en nyhedsværdi vi vurderer det pågældende indhold har for vores læsere. Det bør og kan forventes, at også dette indhold er produceret ud fra en kommerciel interesse fra det/den pågældende medie, organisation eller virksomhed. 

Lokalblad.dk er ejet og drevet af et presse- og kommunikationsbureau, der ligesom sidens andre annoncørere benytter mediet ud med kommercielle hensigter, for eksempel ved at benytte mediet til at publicere historier af og om virksomhedens egne kunder og samarbejdspartnere.

Har du en nyhed, du gerne vil have publiceret på lokalblad.dk, bedes du kontakte os direkte via vores kontaktoplysninger, der kan forefindes under afsnittet omhandlende “Annoncering”.

Annoncering

For at lave annoncering på Lokalblad.dk, i form af annonceret indhold eller reklamer, bedes du kontakte Nutimo Consult ApS. Nutimo Consult ApS kan kontaktes pr. telefon på: +45 71 99 50 54

Indsend nyheder

Du kan indsende en nyhed ved at kontakte presse- og kommunikationsbureauet Nutimo Consult. Du finder alle kontaktoplysninger på www.nutimo.dk. Lokalblad.dk modtager indhold med kommercielle og ikke-kommercielle hensigter, såvel som annonceret og ikke-annonceret indhold. Alt annonceret indhold vil blive påført mærkat, så det er tydeligt fremgår, at det pågældende er produceret ud fra en kommerciel interesse og er annonceret indhold.

Vores Redaktion

Redaktionen bag Lokalblad.dk består af de kommunikations-konsulenter, der udover at varetage driften af Lokalblad.dk, også er ansatte og varetager andre interesser hos Nutimo Consult ApS.