Vejle-restaurant er gået konkurs

Udgivet d. 17.04.2019
Vejle-restaurant er gået konkurs
Billede: rawpixel.com

Casa Argentina, der for en måned side havde besøg af tv-programmet “Med kniven for struben” er nu gået konkurs.

Det er ikke længere muligt at få argentinske bøffer samt sydamerikanske vine på Casa Argentina, der ligger - eller vel nærmere lå - på Vestergade i Vejle. Restauranten er nemlig netop erklæret konkurs.

Konkurserklæringen sker blot en lille måned efter, at restauranten havde besøg af tv-programmet “Med kniven for struben”, som er et program, der forsøger at hjælp nødstedte restauranter på fode igen.

Omtumlet tilværelse

Restauranten har i mange år levet en omtumlet tilværelse. Ejerne bag har førhen været i Skats søgelys. Det var tilbage i 2017, hvor de, ægteparret Mariana og Heini Soria, valgte at lukke selskabet bag deres spisehus Café La Loca og efterfølgende åbne et nyt selskab med navnet Casa Argentina. Dengang efterlod de en gæld til Skat på 100.000 kroner.

Dengang forklarede de lukningen med en uforudset vandskade, som de ikke var i stand til at betale, hvorfor de var nødsaget til at lukke deres selskab.

Thomas Castberg kunne ikke hjælpe

Som sagt er det mindre end en måned siden, at Casa Argentina havde besøg af tv-programmet “Med kniven for struben” anført af kok og Masterchef-dommer Thomas Castberg.

Trods Castbergs store erfaring med at drive rentable spisesteder lykkedes det ham ikke at redde restauranten.

Tak til Net2Kompagniet

Ovenstående artikel er produceret med hjælp fra Net2Kompagniet. Hvis du ikke kender Net2Kompagniet, kan vi fortælle, at der er tale om en Danmarks førende forhandlere af vinduer og lignende.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også