Grundfos indgår samarbejde med Telia

Udgivet d. 10.12.2018
Grundfos indgår samarbejde med Telia

Grundfos, der er en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger, har indgået et nyt samarbejde med telegiganten Telia. Telia skal de næste 3 år levere digitale teleløsninger til Grundfos.

Telia skal de næste 3 år stå for leveringen af mobiltelefoni, bredbånd og loT-løsninger til Grundfos’ 3500 medarbejdere, der er fordelt ud over 20 forskellige lokationer i Danmark.

En virksomhed som Grundfos, hvor teknologien i høj grad er i højsæder, har naturligvis store krav og forventninger til sine leverandører. Det er altså ikke nok bare at være en traditionel mobilleverandør. Der skal mere til, og på et højere niveau, hvilket vi hos Telia er fuldt ud i stand til at levere” -Udtaler Thomas Kjærgaard, erhvervskundedirektør hos Telia.

Ligeledes er Grundfos yderst tilfredse med det nye samarbejde. Mikkel Andersen, som har varetaget forhandlingen med Telia for Grundfos, ligger blandt andet vægt på, at Telia kan levere landsdækkende LoT-netværk.

“Vi har valgt Telia ud fra en vurdering af en kombination af pris, service og kvalitet. Telia er en stærk og anerkendt aktør på telemarkedet, og vi ser yderst frem til et godt samarbejde” Udtaler Mikkel Andersen fra Grundfos.

Telia har i det hele taget haft god vind i sejlene i år. Blandt andet valgte både Danfoss, IKEA og Berlingske Media tidligere på året at skifte til Telia.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også