Ur-shop satser på genanvendelig emballage

Udgivet d. 07.01.2019
Ur-shop satser på genanvendelig emballage
Billede: Authentic Ure, Pressefoto

Mens nethandlen generelt brager i vejret år for år og flere og flere papkasser sendes frem og tilbage mellem køber og sælger, har authentic.dk valgt at forsøge sig med en bæredygtig emballage, der kan genanvendes.

Shoppen, der sælger dansk designede herreure og dameure, er en af de første i Danmark til at bakke op omkring den nystartede, østjyske virksomhed Re-zip, der fremstiller såkaldt circulær emballage.

“Det er helt grotesk, så meget emballage, vi bare smider ud, så da jeg læste om Re-zip tænkte jeg straks, at jeg ville tilbyde det til mine kunder”?, fortæller shop-ejer Kenneth Bon Nielsen.

Kunder belønnes ved brug af emballagen

Hele konceptet omkring emballagen er, at kunden kan returnere emballagen kvit og frit til Re-zip blot ved at aflevere den i en postkasse eller postbutik, og når emballagen kommer retur til Re-zip, modtager kunden en rabatkode på 200 kroner til brug hos authentic.dk.

“Vi vil alle gerne gøre noget for miljøet, men de fleste vil helst ikke betale ekstra for det. Med den her løsning betaler jeg 35,- ekstra for Re-zip-emballagen, og så er det gratis for kunden at ‘opgradere’. Danske designerure er typisk ikke noget, man køber hver måned, så jeg opfordrer også kunderne til at videregive rabatkoden, så venner og familie kan få gavn af den - for der er ingen grund til at overforbruge, bare fordi man kan”?, lyder det videre fra Kenneth Bon Nielsen.

Fantastisk modtagelse

Konceptet er helt nyt, men det er allerede blevet taget rigtig godt imod af kunder og følgere

på de sociale medier, der omtaler det som ‘god stil’ og deler opslaget.Kenneth håber, at mange vil benytte sig af muligheden for at opgradere emballagen - også selvom det koster ham penge i første omgang.

“For mig handler det om at gøre en forskel - både for kunden og for miljøet, og hvis jeg er god nok til det, er jeg sikker på, at kunden nok skal huske på det til næste gang, de mangler et ur eller en gaveidé - samt fortælle om deres gode oplevelse i den nærmeste omgangskreds. Du kan kalde det ‘en god, circulær kundeoplevelse”?, slutter Kenneth Bon Nielsen.
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også