Første deltagere klar til Sound-Tech Accelerator i Struer

Udgivet d. 27.11.2018
Første deltagere klar til Sound-Tech Accelerator i Struer
Billede: Sound-Tech Accelerator

I disse dage er syv internationale start-up virksomheder til kick-off camp i den lille by Struer. De deltagende er de første i det nye Sound-Tech Accelerator program, der er et resultat af samarbejdet mellem Sound Hub Denmark og Accelerace. De deltagende skal følges af coaches igennem de næste 6 måneder. De forskellige start-up virksomheder stammer fra 7 forskellige lande, og er udvalgt blandt 30 ansøgere.

Programmet er det første af sin slags, hvor man har et program, der er særligt dedikeret til lyd accelerator. I løbet af de 6 måneder programmet står på, vil de forskellige iværksættere få hjælp til at optimere og afprøve deres lydprodukt.

Herudover vil de også have mulighed for at identificere, teste og eksekvere en skalerbar forretningsmodel.

Deltagerne vil, udover at kunne søge råd fra 3 coaches med indgående kendskab til branchen, også have adgang til værksteder og testlaboratorier via workshops og camps i Sound Hob Denmark.

Herudover vil en række virksomheder i Struer, der har mulighed for at supplere iværksætternes kompetencer, også være behjælpelige.

Første af mange camps

Sound-Tech Acceleratoren skal, hvis alt går efter planen, afholdes flere gange om året i de kommende år. Dette afhænger dog af, at der er nok ansøgere, der er kvalificeret til programmet.

Indtil videre er der blevet fundet over 700 internationale iværksættere eller start-up virksomheder, der arbejder med lyd. Undersøgelsen af kvalificerede iværksættere vil blive fortsat.

Hvis man skal med i næste runde, skal man have indleveret en ansøgning inden d. 31 Januar 2019, hvilket er samme tid som deltagerne på denne runde er tilbage i Struer til næste camp.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også