Flexjobbere Bliver Værdsat Hos Curvii

Billede: Pressefoto
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Selvom webshoppen Curvii endnu ikke er en stor virksomhed, har de formentlig flere flexjobbere ansat end de fleste.

Virksomheden Curvii har, på trods af deres beskedne størrelse, alligevel formået at tilbyde arbejde til dem, der har brug for lidt ekstra støtte og fleksible forhold. Curvii har nemlig i løbet af de seneste år ansat adskillige flexjobbere, og det har været en stor succes for begge parter.

Lige nu er virksomheden dog inde i en vækstperiode, der betyder, at Curvii primært fokuserer på at ansætte fuldtidsmedarbejdere.

For nogle måneder siden udgjorde flexjobbere cirka halvdelen af vores arbejdsstyrke. Det har som sådan ikke været noget, vi har haft som mål, men vi har valgt at gøre plads til dem hos os, fordi både vi og de har fået rigtig meget ud af det. Løbende har vi haft behov for medarbejdere i få timer dagligt til opgaver, hvor der ikke var nok at lave til fuldtidsstillinger. Her har det været perfekt med flexjobbere, der hver dag kunne komme dedikerede og engagerede i de timer, de nu engang kunne holde til, udtaler Kirsa fra Curvii.

Curvii har i tæt samarbejde med forskellige jobcentre formået at skabe rammer for nogle gode og lange praktikforløb, hvor den enkelte medarbejders behov har været i fokus. 

På den måde oplever virksomheden, at flexjobberne har lettere ved at finde ud af, hvad de som individer kan tilbyde arbejdsmarkedet.

Mange af dem, der arbejder i et flexjob, lider af en kronisk sygdom, som giver dem nogle udfordringer, mange andre ikke har. Det tager vi selvfølgelig hensyn til som arbejdsplads og forsøger efter bedste evne at tilrettelægge deres arbejdsopgaver og arbejdsgang efter dette, forklarer Kirsa.

Kirsa har selv oplevet sygdom og stress på egen krop og har derfor stor forståelse for de situationer, de forskellige flexjobbere står i.

Ingen vej til billig arbejdskraft

Kirsa mener, at der generelt er en fejlagtig opfattelse af, at brugen af flexjobbere blot er en måde, hvorpå virksomheder kan opnå billig arbejdskraft. Dette er langt fra tilfældet.

Rent økonomisk er der faktisk meget lille forskel på at have en flexjobber ansat sammenlignet med en “ordinær” medarbejder. For Curvii handlede det mere om et perfekt match af behov.

Vi giver ikke plads til flexjobbere, fordi det er billig arbejdskraft. Flexjobbere koster stort set det samme som enhver anden medarbejder. Herudover er de også beskyttet af en speciel lov, der giver dem gode vilkår på arbejdsmarkedet for at tage hensyn til deres situation. Det har derfor aldrig været økonomiske interesser, der har lagt bag ansættelser af flexjobbere. Derimod har det handlet om, at flexjobbere har været det perfekte match for os, og vi det perfekte match for dem, fortæller Kirsa.

Du kan læse mere om Curvii på deres hjemmeside https://www.curvii.dk/

 
Midtjylland Virksomhed I Grenå: Får dagligt 300 henvendelser om streaming

I forlængelse af den krig, der har kørt mellem YouSee og Discovery Networks, oplever avXperten - virksomheden fra Grenå - et kæmpe boom i henvendelser…

Midtjylland Vejle-restaurant er gået konkurs

Casa Argentina, der for en måned side havde besøg af tv-programmet “Med kniven for struben” er nu gået konkurs. Det er ikke længere muligt at få arg…

Midtjylland Ur-shop satser på genanvendelig emballage

Mens nethandlen generelt brager i vejret år for år og flere og flere papkasser sendes frem og tilbage mellem køber og sælger, har authentic.dk valgt a…

Midtjylland Grundfos indgår samarbejde med Telia

Grundfos, der er en af verdens førende virksomheder inden for pumpeløsninger, har indgået et nyt samarbejde med telegiganten Telia. Telia skal de næst…

Midtjylland Elbek & Vejrup er Danmarks bedste arbejdsplads i 2018

Fremragende sammenhold, dyb specialisering, en tydelig strategi og verdensklasse kompetenceudvikling. Dette er de ting, der har gjort Elbek & Vejrup t…

Midtjylland Halvdelen af danskerne handler i udenlandske webshops

Nye tal viser at godt halvdelen af danske online-shoppere inden for de seneste 3 måneder har handlet med en udenlandsk webshop. Dette er det højeste t…