Aarhusiansk virksomhed modtager gazelleprisen for andet år i træk

Udgivet d. 12.11.2018
Aarhusiansk virksomhed modtager gazelleprisen for andet år i træk

Den 7. november blev de midtjyske gazeller hyldet i Scandinavian Congress Center Radisson Blu i Aarhus. En af vinderne af årets gazellepris var aarhusianske Syspeople, som blev kåret som gazelle for andet år i træk.

Den 7. november var en festdag for flere midtjyske virksomheder, som denne dag fik overrakt gazelleprisen. En pris, der gives til virksomheder, som vokser kontinuerligt, og som minimum fordobler sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

En af de prisbelønnede virksomheder var aarhusianske Syspeople, som modtog prisen for andet år i træk. Dette vakte, ikke så overraskende, stor begejstring hos virksomhedens ansatte.

Vi er både taknemmelige og glade for at modtage Gazelleprisen igen i år. Vi synes selv, det er en fantastisk rejse – og en rejse, som alle i Syspeople bidrager væsentligt til. Selvom resultater taler sit eget sprog, så er det væsentligste ikke, hvad der står på bundlinjen, og hvor mange medarbejdere vi er. Det vigtigste er kvaliteten af vores arbejde og vores kunders opbakning, som betyder, at vi hver dag går glade og stolte på arbejde,

udtaler Syspeoples direktør Mikkel Leth-Nissen.

Syspeople har siden stiftelsen tilbage i 2012 set en stigning i omsætningen hvert år, og i perioden 2012 til 2017 har virksomheden næsten 10-doblet sin bruttofortjeneste.

Syspeople håber og tror på, at væksten fortsætter

At Syspeople for andet år i træk er blevet tildelt Børsens gazellepris får dem ikke til at hvile på laurbærerne. Tværtimod. I stedet sætter de sig konstant nye mål og hæver overliggeren yderligere. Vækst er et nøgleord for dem.

Vi er stadig nysgerrige og ambitiøse, og vi brænder for at levere de bedste løsninger. Vi glæder os meget til at vokse sammen med vores kunder og fortsat gøre en forskel i et marked, som vi mener stadig har et meget stort potentiale,

udtaler Mikkel Leth-Nissen.

Kort om Syspeople

Syspeople er en konsulentvirksomhed med speciale i service management og digital transformering. Virksomheden tilbyder løsninger baseret på den globalt anerkendte løsning ServiceNow samt relaterede teknologier. Kunderne udgøres af en lang række større kendte danske virksomheder. Virksomheden har base i Aarhus og blev stiftet i 2012.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også