400 HF-elever skal afprøve politiets opgaver

Udgivet d. 13.11.2018
400 HF-elever skal afprøve politiets opgaver
Billede: MyNewsDesk, Politi

Politiet åbner nu op for at give adgang til cirka 400 førsteårselever hos HF fra Holstebro, Nr. Nissum, Tarm og Struer. De skal have mulighed for at se præcis hvad det er for nogle opgaver som politet udfører.

I samarbejde med Erhvervsakaedmiet i Midtvejst, en længere række HF-skoler, samt Universty College (VIA), giver politiet nu eleverne mulighed for at snuse til opgaverne der er hos politiet. 

Det sker som en del af den nye HF-reform, hvor Jobmessen på VIA University College i Holstebro. Eleverne ksal blive klogere på hvordan det måtte være at vælge politiet som mulig karreierevej.

John Hatting fra Midt- og vestjyllandspolit udtaler:

Vi har været med til at præge undervisningen i etik og forståelsen for andre kulturer, som er helt fundamentale kompetencer for en politibetjent. Tilsvarende kan undervisningen i fysik og biologi vinkles på politiets arbejde med sporsikring. Vi har også tidligere arrangeret en temadag i Karup, hvor vi viste de studerende nogle cases og gav dem en forsmag på nogle af vores opgaver

Efter at messen i Holstebro er overstået, skal de studerende, efter den nye HF-reform vælge en studieretning som vil sætte tonen for deres uddannelse fremadrettet på skolen. 

Hvis der er nogle der vælger politiet, som studieretning på den række HF-skoler, vil skolegangen bagefter lave undervisningen mere erhvervsrettet mod politiet som fremtidig karrierevalg.

Jobmessen adresse: Gl. Struervej 1, 7600 Holstebro. University College VIA.

d. 15. november 2018 - kl 09.00 til 11.30

Mere information om jobmessen kan findes på www.via.dk

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også