Dansk Affald Solgt Til Damifo

Billede: Damifo A/S
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Dansk Affald A/S, der ligger i Vojens, har i en årrække været et fælleskommunalt affaldsselskab. Dette er nu forbi. Dansk Affald er solgt til Damifo A/S, der har base i Roskilde.

På trods af at det ikke engang er fem år siden, at Damifo A/S blev etableret, har de nu taget et kæmpe skridt fremad på det voksende marked for affaldshåndtering og genanvendelse.

Damifo A/S opererer lige nu primært på sjælland, men er med det nye opkøb, der er placeret i Vojens, klar til at vokse i jylland.

Damifo arbejder primært med affald fra nedrivning af forskellige bygninger, hvorimod Dansk Affald er specialiseret i at håndtere husstandsaffald fra almindelige borgere.

John Kaldahl, administrerende direktør for Damifo, ser frem til muligheden for at kombinere husstandsaffald med industrielt affald:

Vi ser frem til at prøve kræfter med nye affaldsfraktioner. Samtidig giver det god mening, at jyske private virksomheder får mulighed for at aflevere affald fra nedrivning af bygninger, anlæg og andet affald, som de skal af med -Udtaler John Kaldahl

Dansk Affalds stab fortsætter

Selvom Dansk Affald skifter ejermand, vil det ikke have den store betydning for de i alt 28 stillinger der er i Vojens. Både staben og direktøren for Dansk Affald, Bjørn Stender, fortsætter i deres nuværende virke.

Bjørn Stender udfører et ekstremt godt arbejde i virksomheden, hvor han har formået at skabe en stadigt bedre bundlinje i løbet af de syv år, han har været direktør. Vi ser frem til at sparre med ham, når vi skal til at udbrede konceptet med kommunalt affald på Sjælland, ligesom vi ser frem til at drøfte, hvordan vi får de gode resultater med håndtering af byggeaffald udbredt til det jyske område -Udtaler John Kaldahl.

Bjørn Stender selv er ligeledes optimistisk omkring det nye samarbejde, og ser frem til de muligheder det bringer med sig. Han udtaler selv følgende:

Det nye ejerskab giver os mulighed for at udvide vores produktsortiment. Samtidig gør det det nemmere for os at gå ind i nogle nye arbejdsområder for at øge vores omsætning. Og det, jeg ser mest frem til ved at få Damifo som ejer, er især, at beslutningsprocessen er kortere, påpeger Bjørn Stender og fortsætter:
Damifo har samme størrelse som os, og John Kaldahl har allerede givet udtryk for, at de er åbne for nye idéer, og for at vores holdninger bliver drøftet. Vores speciale er kommunalt affald, hvorimod Damifo ved en masse om industrielt affald. Så matcher vi hinanden utroligt godt. Det giver grundlag for noget, der kan blive endnu større.
 
Sjælland Iværksætter sælger digitale produkter for hundredtusindvis af kroner under Covid

Casper Schneidereit driver investeringsbloggen Bluelobster.dk, hvorfra han fortæller om sine investeringer i ejendomme og aktier. Hver måned er der 10…

Sjælland De 10 største byer i Region Sjælland

#1 Roskilde Indbyggertal (2020): 51.262 #2 Næstved Indbyggertal (2020): 43.803143 #3 Greve Strand Indbyggertal (2020): 43.309 #4 Køge Indbygger…

Sjælland Se hele programmet for Køge Festuge 2019

Nu er der ikke længe til, at det bliver søndag den 25. August, hvor den fantastiske, Køge Festuge går i gang. Vi har rigtig meget at glæde os til, bl.…

Sjælland Bilka i dårligt lys hos forbrugerombudsmanden

Salling group er kommet i forbrugerombudsmandens søgelys, og er nu blevet andmeldt for at benytte sig af vildledende tilbud på cykler og legetøj i Bil…

Sjælland Sjællandsk møbelfirma udvider - søger 7 nye ansatte

Det sjællandske møbelfirma Moodings Aps oplever stor vækst. Sidste års resultat lød på et pænt overskud på en million kroner. Væksten har medført trav…

Sjælland Amerikanere holder øje med FC Helsingør

Rygterne om, at en amerikansk investorgruppe angiveligt skulle være interesserede i fodboldklubben FC Helsingør har efterhånden floreret i et par uger…