Amerikanere holder øje med FC Helsingør

Udgivet d. 14.11.2018
Amerikanere holder øje med FC Helsingør

Rygterne om, at en amerikansk investorgruppe angiveligt skulle være interesserede i fodboldklubben FC Helsingør har efterhånden floreret i et par uger. Investorgruppen har efter sigende holdt et vågent øje med klubben i et stykke tid.

Der har været nogle henvendelser. Reelt set har der været det siden 2011. Nogle gange foregår det på engelsk, og en enkelt gang måtte vi endda øve os på kinesisk, udtaler Finn Moseholm, bestyrelsesformand i FC Helsingør, til sn.dk

Tilbage i 2011 var der altså interesse for kinesiske købere. Det blev dog aldrig til mere end interesse. I disse uger er der igen udenlandske investorere, der har udvist interesse for den sjællandske fodboldklub, men der er endnu ikke noget konkret på bordet.

Jeg kan ikke udtale mig om noget konkret. Hvis der skal ske noget, kræver det, at en masse ting går på plads. Vi vil fortsat bevare vores talentafdeling under en foreningsstruktur. Muligvis kan det blive aktuelt, at vores seniorhold kommer til at høre ind under et selskab. Det er sådanne ideer vi arbejder med for tiden, siger Finn Moseholm.

Bestyrelsesformanden understreger gentagne gange, at foreningen er meget vigtig, og hvis nogen skal ind i klubben, skal det stadigvæk handle om lokalsamfundet. I samme ombæring fortæller han også, at de langt fra ville være uinteresserede, hvis det skulle vise sig, at nogen ønskede at købe sig ind i klubben, og dermed lette økonomien i klubben.

FC Helsingør ligger i skrivende stund på sidstepladsen i NordicBet Ligaen, hvor de efter 17 kampe blot har høstet 16 point.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også