Wellvita Sikrer Vækst & Fremgang

Billede: Pressefoto
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Esbjergensiske Wellvita har vind i sejlene. Virksomheden har på et år fået en ny ejerkreds, der indebærer ambitiøse eksterne investorere, samt en ny og kompetent direktør, der kommer med drive og erfaring. Sammen skal virksomheden opfylde ambitionen om at vækste virksomhedens omsætning med 300% inden for fem år, hvilket blandt andet skal ske i form af øget eksport til udlandet.

Helsekostfirmaet i Esbjerg, Wellvita, der beskæftiger 80 medarbejdere, har i 2019 udvidet deres ejerkreds med betydelige medlemmer. Kapitalfonden Capidea og investeringsselskabet Habico er gået sammen om at vækste Wellvita til europas førende virksomhed inden for levering af kosttilskud og naturmedicin.

Wellvita blev grundlagt tilbage i 1983 af Torben Pedersen, der siden hen har givet virksomheden videre til sine to sønner, Lars Pedersen og Claus Gleerup. Da virksomheden blev grundlagt hed den Mezina A/S, hvilket senere er blevet lavet om til det nuværende navn, Wellvita A/S.

Ny chef på toppen

Den nye direktør, der går under navnet Thomas Bjerregaard Thomsen, tiltræder stillingen med en solid portion erfaring fra branchen. Blandt andet har han flere års erfaring med ledelse i sundhedssektoren og farmaceut-branchen.

Thomas Jensen kommer fra en tilsvarende stilling, hvor han i London var administrerende direktør for selskabet Ascendis Health Group, der er en sydafrikansk virksomhed med små 4000 ansatte og en omsætning på over fire milliarder kroner.

Thomas Jensen har også erfaring fra en flere amerikanske giganter, heriblandt Johnson & Johnson, der i 2018 omsatte for svimlende 81,58 milliarder dollars.

Thomas Jensen har til opgave at eksekvere og realisere de store ambitioner for virksomheden, der står til at skulle blive realiseret i løbet af de næste fem år. Arbejdshandskerne skal altså på, og væksten skal i høj grad komme fra større aktivitet på den udenlandske markeder, hvor fokus i første omgang vil være på resten af Norden.

Wellvita forhandler en lang række forskellige kosttilskud og naturmedicin, der blandt andet kan hjælpe mod slidgigt og en lang række andre ting.

 
Syddanmark Lokalt gymnastikhold i oksbøl får ny energi

Det lokale gymnastikhold "Springfyrene" i Oksbøl oplever en bemærkelsesværdig genopblussen i år, som følge af tiltrædelsen af en ny træner. Holdet, de…

Syddanmark Surfere udfordret af fjordens kræfter

Voldsomme bølger i fjorden skabte udfordrende forhold til det store vandsportsstævne, Waterz, der normalt bliver afholdt hvert år tidligt på efteråret…

Syddanmark Tove fra Skærbæk vandt Kulturelt Forums Pris 2020

Tove Tersbøl er bredt kendt i området som en person, der har ydet en formidable indsats til det kulturelle liv. Bekendte og venner beskriver hende som…

Syddanmark Sommerprogram Esbjerg 2020

Om sommeren i Esbjerg kan du deltage i en masse arrangementer, som giver både dig og børnene flere dages underholdning i de varme måneder. Normalt er…

Syddanmark De 15 største byer i Syddanmark

#1 Odense Indbyggertal (2020): 180.302 #2 Esbjerg Indbyggertal (2020): 72.037 #3 Kolding Indbyggertal (2020): 61.121 #4 Vejle Indbyggertal (202…

Syddanmark Tønder får ny burger-gigant

Rygterne har svirret, og det viser sig, at de for en gangs skyld talte sandt. Burger King åbner en restaurant i Tønder, der oven i købet kommer til at…