Tønder får ny burger-gigant

Udgivet d. 14.12.2019
Tønder får ny burger-gigant

Rygterne har svirret, og det viser sig, at de for en gangs skyld talte sandt. Burger King åbner en restaurant i Tønder, der oven i købet kommer til at ligge klods op af deres største konkurrent, nemlig McDonalds. Planen er, at den nye restaurant skal lange de første burgere over disken inden sommeren 2020.

Rygtet i Tønder har længe gået på, at Burger King ville komme til byen. Burger King bekræfter nu, at der er hold i rygtet. De har nemlig købt den ejendom, der ligger lige ved siden af McDonalds.

Hans Schmidt, der indtil nu har været ejer af nabogrunden, bekræfter at have solgt grunden til Burger King, der overtager området pr. 1 januar. Hans Schmidt er glad for, at handlen langt om længe er kommet på plads. Der er angiveligt blevet arbejdet på handlen i omkring to år.

JV har været i kontakt med Daniel Schröder, der er marketingchef i Burger King Danmark. Han bekræfter den nye åbning og skriver samtidig, at virksomheden ser frem til åbningen af den nye restaurant. Han skriver blandt andet:

“VI ser frem til at åbne en ny Burger King i Tønder. Restauranten kommer selvfølgelig til at byde på alle vores velkendte klassikere og nye oplevelser som eksempelvis vores plantebaserede Rebel Whopper.”

Byggeret går i følge Burger King i gang allerede i starten af det nye år, samt at åbningen forhåbentlig vil finde sted før sommeren. Restaurenaten kommer til at være nr. 58 i Danmark.

Fakta om Burger King

  • Burger king har cirka 12.000 restauranter i 67 forskellige lande.
  • I Australien bliver kæden markedsført under navnet “Hungry Jack”, der tæller for 200 restauranter.
  • Burger King serverer 11,4 millioner kunder om dagen på verdensplan, hvilket svarer til godt 1040 kunder om dagen pr restaurant.
  • Burger King blev grundlagt i 1954
  • Burger King hed oprindeligt Insta-Burger King
  • Den populære burger, Whopperen, blev opfundet tilbage i 1957
  • Burger King serverede hotdogs i starten

Tak til CarSound
Afslutningvis vil vi gerne sende et stort tak til CarSound, som via støtte har gjort denne artikel mulig. CarSound Bilstereo sikre dig bedre lyd når du kører bil.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også