Succesfuld Lidl udvider butikken

Udgivet d. 14.11.2018
Succesfuld Lidl udvider butikken
Billede: Lidl Danmark

Lidl i sønderborg har vist sig at være en succes. Dette resulterer nu i en udvidelse, der betyder at butikken vil få yderligere 400 kvadratmeters butiksareal.

En detailhandelsekspert forventer, at Lidl som kæde vil være blandt de mest voksende de næste par år.

Hvis butikschefen fra Lidl i Sønderborg selv skal berette om, hvad der ligger bag butikkens succes, i et ellers hårdt og presset marked, handler det primært om to ting. De rette varer til den rette pris, samt lydhørhed og service overfor kunderne.

Vi arbejder meget målrettet med at lytte til kunderne, hvis de siger, at de mangler nogle specielle typer varer i butikken. Det er jo irriterende at være nødt til at køre et nyt sted hen, for at få en enkelt vare -Henrik Petersen, butikschef i Lidl Sønderborg.

Butikken i Sønderborg ligger i toppen af Lidl butikker i Danmark, som omfatter over 100 butikker. Den nye udvidelse på yderligere 400 kvadratmeter, betyder blandt andet at butikken vil få en ny indgang og mere salgsareal.

Den nye udvidelse betyder blandt andet også at vi kan optimere både vores grøntafdeling og bageri -siger Henrik Petersen.

Udvidelsen af Lidl i Sønderborg forventes at stå klar i starten af 2019.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også