Sportschefen i EFB holder øje med markedet, ifølge lokalblad

Udgivet d. 18.06.2019
Sportschefen i EFB holder øje med markedet, ifølge lokalblad
Billede: Markus Spiske

Nogle af profilerne fra Esbjerg FB’s sidste sæson er nu væk, hvilket tvinger den vestjyske klub til at holde meget skarpt øje med, hvad der sker på transfermarkedet denne sommer.

For i den netop overståede sæson lykkedes det højst overraskende for det nyoprykkede EFB-mandskab at snuppe snuppede bronzemedaljerne i Superligaen. Bedriften var aldeles imponerende, men den betyder også, at der uden tvivl er andre og større forventninger til de esbjergensiske drenge i næste sæson.

Men desværre står klubben nu med en trup, som er blevet svækket en smule, efter Carlo Holse og Adnane Tighadouini begge ikke længere er at finde i klubben på grund af afsluttede lejeaftaler. Det giver selvfølgelig lidt udfordringer i offensiven, hvilket har fået sportschef Jimmi Nagel til at være opmærksom på, hvad der sker på transfermarkedet.

- De fleste kan jo nok se, at Carlo og Adnane, der spillede mange kampe, ikke er her mere. Så lige nu er der ikke så mange tilbage. Vi har stadig Mathias (Kristensen, red.), Patrick Egelund og Oti på kanterne, så det er ikke, fordi vi er helt tomme, men vi holder øje med, hvad der sker, fortæller EfB-sportschefen til Jydske Vestkysten.

Jimmi Nagel har samtidig også en klar plan om at skulle holde sammen på resten af den trup, der præsterede så flot i den forgangne sæson, men han lægger ikke skjul på, at der er kommet mere interesse i Esbjerg-spillerne. Om Esbjerg FB kommer styrket eller svækket ud ad sommerens transfervindue skal blive meget spændende at følge.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også