Nu kan du rejse til Mallorca fra Fyn

Udgivet d. 20.06.2019
Nu kan du rejse til Mallorca fra Fyn
Billede: Attila Marosi

Spies har valgt at erstatte deres afgange fra Odense Lufthavn til Varna i Bulgarien med afgange til det populære rejsemål, Mallorca. Fynske kunder har, ifølge Spies, længe ønske at få muligheden for at foretage netop denne rejse. Flyene flyver fra sommeren 2020, men rejserne kan bestilles allerede i dag.

Fra sommeren 2020 kan fynboerne flyve fra Odense Lufthavn til Mallorca med Spies. Til gengæld vil det ikke længere være muligt at flyve til Varna i Bulgarien fra Odense med Spies. Det har det ellers været siden 2013, men næste år er det altså slut.

Det fly, der kommer til at fragte passagerer til Mallorca, er en Airbus A321, som har 212 sæder.

Spies’ produktchef er ganske overbevist om, at rejserne til den populære ferieø kan sælges uden besvær:

“Mallorca er det mest komplette rejsemål, vi har, og vore fynske kunder har både i spørgeskemaer og på rejsemessen i Odense givet udtryk for, at de meget gerne ville kunne flyve til Mallorca fra Odense Lufthavn.”

Han har en ganske klar overbevisning om, hvilket segment Spies særligt kommer til at afsætte deres Mallorca-rejser til:

“Det er især børnefamilierne, vi går efter, fordi vi gennemfører flyvningerne i skolernes sommerferie med første afgang 30. juni og herefter hver tirsdag frem til 4. August.”

Rejserne kan bookes fra i dag

Selvom rejserne til Mallorca først finder sted næste år, kan de allerede bookes fra i dag. Det er dog endnu ikke muligt at booke værelse på samtlige hoteller på Mallorca, men blot på dem, som Spies ejer eller har langtidskontrakter med.

Prislejet på rejserne skulle efter sigende være det samme, som hvis man rejste fra Billund eller København.

I første omgang vil det være dyre hoteller, der kan reserveres, men efter sigende skulle det i løbet af et par måneder også blive muligt at booke de billigere af slagsen.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også