MåltidsBoxen I Vild Vækst

Billede: Canva
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Virksomheden MåltidsBoxen har oplevet en voldsom vækst det sidste halve år. Faktisk har de fordoblet deres antal af kunder adskillige gange. Dette medfører organisatoriske ændringer, der blandt andet indebærer, at virksomheden flytter til Grindsted i starten af 2020.

Der er fart over feltet for MåltidsBoxen, der kun har eksisteret i lidt over et år. Virksomheden lever af at producere færdigretter, der nu bliver sendt rundt til kunder i hele landet. Væksten har altså været imponerende.

Bag virksomheden står Morten A. Sørensen, der oprindeligt stiftede virksomheden sammen med sin ven Ulrik E. Jensen, der ikke længere er en del af virksomheden. I dag står Morten Sørensen for driften af firmaet, hvor han dog får hjælp af en helt del ansatte.

“Ulrik stoppede i virksomheden d. 1 marts, fordi han havde et ønske om at arbejde mere i restaurationsbranchen, hvor man har mere direkte kundekontakt. Den del får man jo ikke rigtig her, når man laver mad som vi gør. Dog er vi naturligvis stadig gode venner, også selvom vi ikke længere har en forretning sammen,” Udtaler Morten A. Sørensen.

Morten Sørensen har indtil for nylig selv stået for driften. Nu har han fået en hjælpende hånd i form af ansatte.

Udover de nye ansatte er der også kommet to investorer på holdet, hvorfor ejerkredsen altså nu består af tre personer. Herudover er der tre kokke ansat til at lave mad, og yderligere 24 ansatte, der står for at pakke maden og gøre rent.

MåltidsBoxen omsætter i dag for over en million kroner i måneden. Morten Sørensen er enormt glad for den positive udvikling, men har stadig store ambitioner for virksomheden.

“Det går både godt og stærkt. Da jeg i sin tid skiftede fokus ved at gå fuld tid på MåltidsBoxen, skete der for alvor noget. Vores mål er helt klart at udfordre de helt store og etablerede spillere på markedet,” udtaler Morten A. Sørensen.

Morten Sørensen forventer ligeledes at antallet af medarbejdere kommer til at stige endnu mere i den kommende tid. Dette betyder også, at der er brug for en del mere plads til at lave al maden.

Derfor har virksomheden opsagt deres nuværende lejemål, der udløber ved årets udgang. I steder flytter de ind i et helt nybygget køkken på Thorsvej, der ligger i Grindsted.

MåltidsBoxen forventer at flytte ind i de nye lokaler 1. December 2019 eller 1. Januar 2020.

Tak til iBob.dk
Tak til Ibob.dk for deres økonomiske støtte til udarbejdelsen af denne artikel. Hos iBob kan du blandt andet finde makuleringsmaskiner.

 
Syddanmark Lokalt gymnastikhold i oksbøl får ny energi

Det lokale gymnastikhold "Springfyrene" i Oksbøl oplever en bemærkelsesværdig genopblussen i år, som følge af tiltrædelsen af en ny træner. Holdet, de…

Syddanmark Surfere udfordret af fjordens kræfter

Voldsomme bølger i fjorden skabte udfordrende forhold til det store vandsportsstævne, Waterz, der normalt bliver afholdt hvert år tidligt på efteråret…

Syddanmark Tove fra Skærbæk vandt Kulturelt Forums Pris 2020

Tove Tersbøl er bredt kendt i området som en person, der har ydet en formidable indsats til det kulturelle liv. Bekendte og venner beskriver hende som…

Syddanmark Sommerprogram Esbjerg 2020

Om sommeren i Esbjerg kan du deltage i en masse arrangementer, som giver både dig og børnene flere dages underholdning i de varme måneder. Normalt er…

Syddanmark De 15 største byer i Syddanmark

#1 Odense Indbyggertal (2020): 180.302 #2 Esbjerg Indbyggertal (2020): 72.037 #3 Kolding Indbyggertal (2020): 61.121 #4 Vejle Indbyggertal (202…

Syddanmark Wellvita sikrer vækst & fremgang

Esbjergensiske Wellvita har vind i sejlene. Virksomheden har på et år fået en ny ejerkreds, der indebærer ambitiøse eksterne investorere, samt en ny o…