Gadefesten Kommer Til Esbjerg

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Gadefest Tour 2019 kommer til Esbjerg i denne weekend, hvor festen rammer de vestjyske gader lørdag d. 14 september fra kl 17-23. Festen foregår i Torvegade, der ender på Torvet i Esbjerg.

Det er nu tredje år i træk, at Gadefest Tour vælger at ligge vejen forbi Esbjergs gader. Gadefesten er helt og aldeles gratis, hvilket sidste år resulterede i tusindvis af festglade esbjergensere.

Nu er Esbjerg så endnu engang klar til at skabe en kæmpe fest, hvor nogle af landets største DJ’s forvandler Torvegade til et rent fest-mekka. Bag DJ-pulten kommer TooManyLeftHands til at stå, hvor de spiller ud fra det koncept, der kaldes “TooManyLeftHands & Friends”.

Dette betyder, at der vil komme en masse lokale og nationale kunstnere med på scenen undervejs. Heriblandt kommer de lokale drenge, Janus Lauvring og Kristian Ladefoged.

Om lørdags store fest har Martin Nick, der er halvdelen af duoen TooManyLeftHands, udtalt følgende:

“Gadefest Tour er efterhånden blevet en tradition, hvor det ikke længere er os, eller de andre artister for den sags skyld, der er drivkraften bag. Vi er naturligvis en stor del af rammen, men selve festen bliver skabt af gæsterne, der skabes gennem dans og autentisk fest, der skaber en gedigen pop-up gadefest i Esbjerg,” Udtaler Martin Nick.

Gadefest Tour er stablet på benene i samarbejde med lokale samarbejdspartnere i hver by. I Esbjerg er det især Rustik - Bar & Natklub, Business Esbjerg, Esbjerg City, Studiebyen Esbjerg samt Esbjerg Kommune.

Konceptet er skabt af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands, der efterhånden har skabt et godt og langvarigt samarbejde, der har resulteret i den store succes, som Gadefest Tour er.

Festen starter kl 17, hvor der vil være en mere afdæmpet lørdagsbar. Herefter forstætter festen indtil kl 23, hvorefter der er officiel efterfest på Rustik - Bar & Natklub.

  • Hvor? Torvegade, Esbjerg
  • Hvornår? Lørdag d. 14 September
  • Hvem? TooManyLeftHands & Friends

Tak til Mondo Kaos
Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Mondo Kaos, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig. De har ikke haft nogen indflydelse på indholdet. Mondo Kaos er en Retro butik i København, hvor man kan finde en masse vintage tøj i høj kvalitet.

 
Syddanmark Lokalt gymnastikhold i oksbøl får ny energi

Det lokale gymnastikhold "Springfyrene" i Oksbøl oplever en bemærkelsesværdig genopblussen i år, som følge af tiltrædelsen af en ny træner. Holdet, de…

Syddanmark Surfere udfordret af fjordens kræfter

Voldsomme bølger i fjorden skabte udfordrende forhold til det store vandsportsstævne, Waterz, der normalt bliver afholdt hvert år tidligt på efteråret…

Syddanmark Tove fra Skærbæk vandt Kulturelt Forums Pris 2020

Tove Tersbøl er bredt kendt i området som en person, der har ydet en formidable indsats til det kulturelle liv. Bekendte og venner beskriver hende som…

Syddanmark Sommerprogram Esbjerg 2020

Om sommeren i Esbjerg kan du deltage i en masse arrangementer, som giver både dig og børnene flere dages underholdning i de varme måneder. Normalt er…

Syddanmark De 15 største byer i Syddanmark

#1 Odense Indbyggertal (2020): 180.302 #2 Esbjerg Indbyggertal (2020): 72.037 #3 Kolding Indbyggertal (2020): 61.121 #4 Vejle Indbyggertal (202…

Syddanmark Wellvita sikrer vækst & fremgang

Esbjergensiske Wellvita har vind i sejlene. Virksomheden har på et år fået en ny ejerkreds, der indebærer ambitiøse eksterne investorere, samt en ny o…