Gadefesten kommer til Esbjerg

Udgivet d. 13.09.2019
Gadefesten kommer til Esbjerg
Billede: Canva

Gadefest Tour 2019 kommer til Esbjerg i denne weekend, hvor festen rammer de vestjyske gader lørdag d. 14 september fra kl 17-23. Festen foregår i Torvegade, der ender på Torvet i Esbjerg.

Det er nu tredje år i træk, at Gadefest Tour vælger at ligge vejen forbi Esbjergs gader. Gadefesten er helt og aldeles gratis, hvilket sidste år resulterede i tusindvis af festglade esbjergensere.

Nu er Esbjerg så endnu engang klar til at skabe en kæmpe fest, hvor nogle af landets største DJ’s forvandler Torvegade til et rent fest-mekka. Bag DJ-pulten kommer TooManyLeftHands til at stå, hvor de spiller ud fra det koncept, der kaldes “TooManyLeftHands & Friends”.

Dette betyder, at der vil komme en masse lokale og nationale kunstnere med på scenen undervejs. Heriblandt kommer de lokale drenge, Janus Lauvring og Kristian Ladefoged.

Om lørdags store fest har Martin Nick, der er halvdelen af duoen TooManyLeftHands, udtalt følgende:

“Gadefest Tour er efterhånden blevet en tradition, hvor det ikke længere er os, eller de andre artister for den sags skyld, der er drivkraften bag. Vi er naturligvis en stor del af rammen, men selve festen bliver skabt af gæsterne, der skabes gennem dans og autentisk fest, der skaber en gedigen pop-up gadefest i Esbjerg,” Udtaler Martin Nick.

Gadefest Tour er stablet på benene i samarbejde med lokale samarbejdspartnere i hver by. I Esbjerg er det især Rustik - Bar & Natklub, Business Esbjerg, Esbjerg City, Studiebyen Esbjerg samt Esbjerg Kommune.

Konceptet er skabt af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands, der efterhånden har skabt et godt og langvarigt samarbejde, der har resulteret i den store succes, som Gadefest Tour er.

Festen starter kl 17, hvor der vil være en mere afdæmpet lørdagsbar. Herefter forstætter festen indtil kl 23, hvorefter der er officiel efterfest på Rustik - Bar & Natklub.

  • Hvor? Torvegade, Esbjerg
  • Hvornår? Lørdag d. 14 September
  • Hvem? TooManyLeftHands & Friends

Tak til Mondo Kaos
Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til Mondo Kaos, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig. De har ikke haft nogen indflydelse på indholdet. Mondo Kaos er en Retro butik i København, hvor man kan finde en masse vintage tøj i høj kvalitet.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også