Flere får fede oplevelser hos KFUM-Spejderne i Thyregod

Udgivet d. 20.02.2019
Flere får fede oplevelser hos KFUM-Spejderne i Thyregod
Billede: KFUM-Spejderne i Thyregod

Spejderarbejde handler om at lære børn at føle ansvar for sig selv, hinanden og naturen, og det er der 70 børn og unge, der har deltaget i i løbet af det seneste år.

Hos Thyregod spejderne har de spejder fra børnehave klasse og unge over 18 år. Spejderne er inddelt i forskellige enheder ud fra deres alder. De mindste hedder bæver, så kommer ulvene, trop, senior og til sidst bliver de rover. Forklare Mathias Kjær Pedersen

Sammenhold og lean by doing er bare nogle af de som de unge får med sig fra spejder. Det er nogle færdigheder som er rigtig gode at have med sig. Når de kommer til en udfordring lære de at finde en løsning på problemet i stedet for at sige, det kan jeg ikke.

Hos Thyregod spejderne går de op i at der er plads til hinanden og deres forskelligheder. Vi kan sammen noget forskelligt og sammen gør det gruppen stærkere.

Spejdere lærer ved at gøre

Et spejdermøde er både sjovt og lærerigt. Spejderne bliver ikke undervist, når de en gang om ugen mødes i hytten. I stedet lærer man ved at opleve, hvordan man selv løser forskellige opgaver.

”Et af målene med spejderarbejdet er, at børnene bliver selvstændige og gode til at vise hensyn til andre. Det træner de for eksempel, når de er på løb i naturen, hvor grupperne selv skal finde og løse poster”, forklarer Mathias Kjær Pedersen

Vi vil gerne være endnu flere

Der er altid plads til flere spejdere i Thyregod Spejdergruppe. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kigge på deres hjemmeside Thyregod spejderne. Der kan du finde kontakt oplysninger og se hvad de ellers går og laver.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også