Kiefer Sutherland og Rasmus Bjerg spiller til Esbjerg Festuge

Udgivet d. 22.07.2019
Kiefer Sutherland og Rasmus Bjerg spiller til Esbjerg Festuge
Billede: Canva

Den 17. August slutter Esbjerg Festuge med et brag. Her spiller den kendte skuespiller Kiefer Sutherland, som blandt andet er kendt fra hitserien 24 timer. Til sidst slutter det med en hyldest til John Mogensen, hvor Rasmus Bjerg giver sit bud på de klassiske sange, inden der kommer fyrværkeri.

Esbjerg Festuge strækker sig fra d. 09 august til og med d. 18 august. Hvis du vil se det fulde program for festivalen kan du følge dette link: Hele programmet for Esbjerg Festuge 2019

D. 18 august slutter festugen med Esbjerg City Half, som er et halvmarathon rundt i byens centrum. Nogen kan holde til begge dele, men vil du hellere feste om lørdagen, er der rig mulighed for gratis musik på torvet i Esbjerg. 

- Vil du høre mere om de to store personligheder, som lukker festivalen? Så læs med her

Kiefer Sutherland som country-musiker

Kiefer Sutherland er mest kendt fra sin skuespillerkarriere, og er et stort navn i Hollywood, hvor han har været med i serien 24-timer, hvor han spillede hovedpersonen Jack Bauer. Nogle kan måske huske ham helt tilbage fra sin rolle i De Tre Musketerer, hvor han spillede Athos i Disneys udgave af filmen.

Han har haft en lang karriere, hvor han blandt andet har spillet med i filmen Young Guns og Stand by me, men nu har han altså kastet sig over musikken.

Country-musiker

Kiefer Sutherland udgav sit debutalbum i 2016, og har han har altid haft en stor passion for countrymusik. Albummet hedder Down in a Hole, og du kan finde en masse god country-musik fra ham på både YouTube og Spotify.

Kiefer Sutherland spiller til Esbjerg Festuge

Vil du heller ikke gå glip af denne mulighed for gratis musik?

Kiefer Sutherland spiller på Torvet i Esbjerg d. 17 august 2019 fra kl. 18:45 til kl. 20:00

Rasmus Bjerg lukker Esbjerg Festuge

I 2018 udkom filmen Så længe jeg lever, som er en film, der handler om den afdøde sanger og musiker, John Mogensen. I filmen bliver han spillet af skuespilleren Rasmus Bjerg, som nu også optræder med John Mogensens sange, hvor showet blot hedder John.

Rasmus Bjerg er efterhånden en kendt skuespiller i det danske land, hvor han har medvirket i en masse film og reklamer, og er er blandt andet hovedrollen i Mr. Poxycat & Co.

Spiller musik fra filmen med orkester

Esbjerg festuge bliver lukket af den dygtige skuespiller, som spiller sange af John Mogensen, hvor han bliver bakket op af et 8-mands orkester.

Hvis du ikke vil gå glip af dette spektakulære show, kan du opleve Rasmus Bjerg & Co på torvet i Esbjerg d. 17 august kl. 22:45

Tak til Citatplakat

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Citatplakat, som via deres støtte har gjort denne artikel mulig. Hos Citatplakat kan du finde en masse af tidens bedste citater på plakater, som enten kan være en god gaveidé til en du holder af, eller blot en sjov måde at designe dit hjem på.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også