Esbjerg Familie Hiver Nyt Tocifret Millionoverskud Ind

Billede: Pressefoto
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Villemoes Holding ApS har lige offentliggjort deres årsrapport, der afslører et overskud på godt og vel 63 millioner kroner før skat. Dette betyder, at der står intet mindre end 622 millioner på selskabets bankbog. Resultatet bliver beskrevet som tilfredsstillende og som forventet.

Selvom de tre herrer bag Villemoes Holding, Peter, Christian og Frederik Villemoes, ikke ligefrem er dem med de største armbevægelser, så er de bestemt nogle af dem, der har allerflest penge at rutte med.

Familien har i mange år tjent store millionbeløb hvert eneste år, hvilket i øvrigt er foregået i al diskretion og stilhed, og 2019 har altså ikke været en undtagelse.

Årets resultat lød på et overskud før skat på præcist 62.727.528 kroner, hvilket blev til 48.898.628 kroner efter skat. Dette betyder i praksis, at selskabet, der i øvrigt ejes på lige fod af både far og sønner, har en formue på hele 622 millioner kroner.

De tre erhvervsmænd ønsker som sædvanligt ikke at kommentere på det flotte regnskab. De henviser til ledelsesberetning, der lyder som følgende:

“Resultatet af den primære drift har i 2018/19 været tilfredsstillende, idet resultatet som ventet er på niveau med 2017/18”

Selskabet forventes at give et lignende resultat i det kommende regnskabsår.

Teglværk i fremgang

Villemoes Holding ApS tjener primært sine penge på at investere i ejendomme, blandt andet en række prominente og centrale bygninger på torvet i Esbjerg. Samlet har en fold af ejendomme, der har en værdi på godt 900 millioner, hvoraf de “kun” har gældsforpligtelser for 241 millioner kroner.

Folden af ejendomme består af over 100 ejendomme, der er placeret i alt fra Esbjerg, Varde, Ribe til København. Ejendommene består primært af erhvervsejendomme, for eksempel Hotel Scandic, der ligger i Strandbygade.

Selskabet har også lavet en kreativt kontorfællesskab, der ligger i det forhenværende Kosmorama Bio. Herudover ejer de også Hjerting Bycenter, hvor den største lejer er dagligvarekæden Meny.

Familien Villemoes ejer også Villemoes Teglværk, der er bredt kendt og anerkendt for deres Gørding Klinker, der er blevet utroligt populære og brugt i en lang række erhvervsbyggerier i ind- og udland. Teglværket gav dog et beskedent overskud, hvis man kigger på det samlede billede. Virksomheden gav et overskud på 548.388 kroner, der dog var en markant fremgang sammenlignet med sidste år.

Tak til Liams
Afslutningsvis vil jeg gerne sende et kæmpe tak til Liams, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Du kan blandt andet finde produkter fra Ergobaby 360 derinde.

 
Syddanmark Lokalt gymnastikhold i oksbøl får ny energi

Det lokale gymnastikhold "Springfyrene" i Oksbøl oplever en bemærkelsesværdig genopblussen i år, som følge af tiltrædelsen af en ny træner. Holdet, de…

Syddanmark Surfere udfordret af fjordens kræfter

Voldsomme bølger i fjorden skabte udfordrende forhold til det store vandsportsstævne, Waterz, der normalt bliver afholdt hvert år tidligt på efteråret…

Syddanmark Tove fra Skærbæk vandt Kulturelt Forums Pris 2020

Tove Tersbøl er bredt kendt i området som en person, der har ydet en formidable indsats til det kulturelle liv. Bekendte og venner beskriver hende som…

Syddanmark Sommerprogram Esbjerg 2020

Om sommeren i Esbjerg kan du deltage i en masse arrangementer, som giver både dig og børnene flere dages underholdning i de varme måneder. Normalt er…

Syddanmark De 15 største byer i Syddanmark

#1 Odense Indbyggertal (2020): 180.302 #2 Esbjerg Indbyggertal (2020): 72.037 #3 Kolding Indbyggertal (2020): 61.121 #4 Vejle Indbyggertal (202…

Syddanmark Wellvita sikrer vækst & fremgang

Esbjergensiske Wellvita har vind i sejlene. Virksomheden har på et år fået en ny ejerkreds, der indebærer ambitiøse eksterne investorere, samt en ny o…