10.000 mennesker og 3.000 motorcykler til træf i Esbjerg centrum

Udgivet d. 19.04.2019
10.000 mennesker og 3.000 motorcykler til træf i Esbjerg centrum
Billede: Esbjerg Byhistoriske arkiv

På en smuk og solrig skærtorsdag var cirka 10.000 mennesker stimlet sammen på torvet i Esbjerg midtby for at overvære det traditionsrige, årlige motorcykeltræf. De fik i den grad også noget at se på, da hele 3.000 motorcykler fandt vej til brostene omkring Christian IX.

Fantastisk vejr gjorde hele forskellen

Den betydning som vejret har for et arrangement som motorcykeltræffet i Esbjerg, ses meget tydeligt, når man kigger på kontrasten fra sidste år. I 2018 bød påskevejret på sne og slud, hvorfor blot 20-25 motorcyklister mødte op, mens solskinnet i år altså lokkede hele 3.000 larmende kvære ud af garagen og 10.000 mennesker ind på torvet.

32 med træf for MC Road Riders

Motorcykeltræffet har været en årligt begivenhed på skærtorsdag i Esbjerg i nu 32 år, og det har været år været MC Road Riders, som har arrangeret det. Det store opbud af mennesker glædede virkelig også arrangørernes formand, Dan Røn, som udtalte blandt andet følgende til JydskeVestkysten:

- Det var simpelthen så overvældende at være med. Der var fuldstændig sort af mennesker, og uanset hvor jeg kiggede hen, kunne jeg se glade mennesker og motorcykler.

Motorskue og paradekørsel

Motorcyklerne begyndte stille og roligt at rulle ind på torvet fra kl. 10:00, hvorefter de linede up til skue fra de mange tilskuere, som ikke var sene til at ankomme til arrangementet, som i øvrigt blev akkompagneret af livemuisk v. Lady on the Rocks og Morten Løjborg fra en scene foran Jyske Bank. Musikken begyndte at spille klokken 11:00, og de fremmødte mennesker havde en pragtfuld og stemningsrig dag i solskinnet.

Kl: 15:00 forlod mortorcyklerne så torvet igen for at køre paradekørsel gennem byen ad ruten Kongensgade - Torvet - Skolegade - Standbygade - Frodesgade - Storegade - Jagtvej - Standby kirkevej - Spangsbjerg kirkevej - Parkvej - Tarphagevej - Guldagervej. Langs ruten stod også mange mennesker og nød de flotte køretøjer i bevægelse.

Tak til Curvii.dk

Denne artikel er blevet udfærdiget i samarbejde med de skønne folk fra Curvii.dk.

Vi takker mange gange for hjælpen!

Hvis du ikke kender Curvii.dk, kan vi fortælle dig, at det er en webshop, som sælger plus size-tøj til kvinder. I shoppen finder man kvalitetsmærker som f.eks. Zizzi.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også