Esbjergs 2025-vision skal i høring

Udgivet d. 04.04.2019
Esbjergs 2025-vision skal i høring
Billede: Esbjerg Kommune - Pressebilleder

Hvad kan man lave i Esbjerg og hvordan skal det være at leve i Esbjerg i 2025? Esbjerg Kommunes vision for 2025, Vision 2025, skal i høring.

For borgerne i Esbjerg Kommune betyder det, at de indtil den 14. maj 2019 kan kommentere på Esbjerg Byråds udkast til den fremtidige vision for kommunen, der har til formål at skabe de bedst mulige vilkår for at leve og arbejde i kommunen.

Fem vinkler

Vision 2025 er delt op i fem forskellige vinkler, der alle dækker forskellige områder af livet i Esbjerg Kommune.

Første vinkel er energi i hverdagslivet, der dækker over, hvordan de kommunale services fungerer. Det punkt følges op af livskvalitet og sundhed, der har fokus på både den fysiske og mentale sundhed.

Kulturlivet i by og natur dækker over byrådets ønske om et mere mangfoldigt kulturliv, hvor Esbjerg også bliver en mere spontan og levende storby. Mangfoldigheden går igen i det fjerde punkt, fællesskab og mangfoldighed, hvor der gennem foreninger arbejdes aktivt på sociale indsatser.

Sidste punkt er grønt liv og bæredygtighed, hvor fokus er på den grønne omstilling. Her har EnergiMetropol Esbjerg fokus på den grønne energi, når det gælder erhvervssiden.

Kommenter elektronisk

Ønsker du at kommentere på 2025-visionen, skal du gøre det elektronisk via den elektroniske formular på Esbjerg Kommunes hjemmeside.

Her kan du vælge at kommentere på både den samlede vision eller de fem særskilte emner enkeltvist.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også