Korrekturlæsning gjort enkelt og smart

Udgivet d. 23.01.2019
Korrekturlæsning gjort enkelt og smart

Mit navn er Martin.

Jeg driver Studiekorrektur.dk

Vi er geografisk foranderlige – forstået på den måde, at vi tilbyder korrekturlæsning online, og derfor er vi at finde i hele Danmark; blot et klik og en mail væk.

Jeg driver en online-korrekturvirksomhed med det for øje, at det skal være ganske ligetil at bestille korrekturlæsning af opgaver, både som studerende og som erhvervsdrivende.

Setuppet er sådan, at du bestiller korrektur online via vores bestillingsside. Du vælger din korrekturform, og du indtaster din mailadresse. Du klikker på send til korrektur, og en udvalgt professionel korrekturlæser modtager straks dokumentet og går i gang med at læse korrektur. Det tager ikke ret lang tid for vedkommende at rette teksten igennem. Derpå modtager du teksten igen, og du kan faktisk følge alle rettelser, idet du modtager 2 udgaver; en med og en uden korrektionstegn.

Du kan med andre ord læne dig tilbage og afvente, og du kan udnytte tiden godt i mellemtiden. Idéen er her, at du kan spare en løn til en korrekturlæser inhouse væk og sikre dig en fremragende korrekturlæsning igennem os. Vi har nemlig lave priser på korrektur, og det er i sagens natur opgavebetonet.

Du kan bestille korrektur på dansk og engelsk på alle tidspunkter af døgnet, for vi er ganske fleksible, og vi har korrekturlæsere rundt i hele verden, hvis det skal være sådan. Vi har derfor eksempler på, at vi kan stå for korrektur hen over natten, og at man som studerende – eksempelvis – kan stå op til en korrekturlæst opgave efter en god nats søvn, hvorved man bliver klar til at aflevere.

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også