Hitter På YouTube - Anmelder Smartphones Med Kreative Videoer

Billede: SmartphonesRevealed
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

En af Danmarks førende mobiltelefon-eksperter er godt klædt på, når han anmelder smartphones via YouTube. LokalBlad.dk har fulgt den internationale succes. Læs mere om det her.

*Kommercielt indhold i artiklen

På vegne af flere store medier på internettet, har stifterne af SmartphonesRevealed i mange år anmeldt mobiltelefoner og smartphones til danskerne.

Utrolig mange researcher på internettet inden de vælger at investere i en ny smartphone. Man kan hurtigt finde anmeldelser på Google blot ved at søge efter navnet på en specifikt smartphone, hvor man kan se stjerner fra 1 til 5.

Det er dog ikke helt billigt at købe de nyeste smartphones, og derfor vil mange gerne vide mere om, hvad det er de køber, inden de brænder deres penge af på noget, som folk generelt bruger meget tid på, nemlig smartphones.

Et nyt projekt har vist sig at få international succes.

Tusindvis følger med på YouTube

Han er dansker, men han går under navnet Stein Jürgen, der også ses på billedet i artiklen.

Med farverige jakkesæt og mange års erfaring,er SmartphonesRevealed godt klædt på, når de anmelder de nyeste smartphones på kreative måder.

Tusindvis af seere følger med i videoer, hvor der bliver vist, hvorfor de dyreste mobiler på markedet ikke altid er de bedste for alle. Se hvordan dette foregår, hvis du følger dette link ? Smartphones Revealed YouTube-channel

Har været med på moden i mange år

SmartphonesRevealed og Stein Jürgen har mere end 14 års erfaring med at teste mobiltelefoner, og har derfor akkumuleret nok viden til at anmelde, hvad det er, folk gerne vil have.

De tester og evaluerer primært ud fra disse 10 parametre

  1. Design og materialer
  2. Brugervenlighed
  3. Batterilevetid
  4. Skærm
  5. Kamera og video
  6. Navigation hastighed
  7. Data hastighed
  8. Spiloplevelse
  9. Antennekvalitet og dækning
  10. Lyd- og stemme kvalitet

Det har dog primært været danskerne, som har haft glæde af disse test, men en ny metode har givet dem international succes.

YouTube har vist sig at være et medie, som hurtigt kan nå ud til mange mennesker, og en video kan hurtigt få mere end 50.000 views, hvis den har det rette indhold og promovering.

SmartphonesRevealed er også at finde på andre sociale medier, hvor der dog ikke bliver lavet mange aktiviteter endnu. Det er blandt andet på disse sider: Twitch, Mixer, Dlive, Vk, SmashCast, Picarto, Tumblr, Mastodon, Feedsfloor, Pinterest, Flickr, Twitter, Instagram, CreativeMarket og Patreon.

Vi ønsker held og lykke med projekterne i fremtiden!

Tak til SmartphoneRevealed

Afslutningsvis skal der lyde et stort tak til SmartphonesRevealed, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig.

 
Hovedstaden Pernille Rosenkrantz-Theil: Bloggere bør kunne stilles til ansvar for indhold

I kølvandet på sagen om Fie Laursens selvmordsbrev, der lå tilgængeligt på Instagram i to døgn, har børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkran…

Hovedstaden Lille familieforetagende åbner webshops på stribe

Holder du af en god iværksætterhistorie, hvor æblet ikke er faldet langt fra stammen? Så kan du her læse om nogle af Danmarks yngste iværksættere, hvo…

Hovedstaden Færre og færre optages på KU

De seneste år er antallet af optagne på København Universitet faldet år for år. De nyeste tal er fra 2018, og her fik 6.873 ansøgere tildelt en studie…

Hovedstaden Danske unges ledighed er blandt EU's laveste

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik ser det rigtig godt ud for ungdommen i Danmark. Antallet af ledige er nemlig blandt de laveste i hele EU. Allerb…

Hovedstaden Esbjergs 2025-vision skal i høring

Hvad kan man lave i Esbjerg og hvordan skal det være at leve i Esbjerg i 2025? Esbjerg Kommunes vision for 2025, Vision 2025, skal i høring. For borg…

Hovedstaden sponsorat/korrekturlasning-gjort-enkelt-og-smart

Mit navn er Martin. Jeg driver Studiekorrektur.dk Vi er geografisk foranderlige – forstået på den måde, at vi tilbyder korrekturlæsning online, og d…