TimeLog Sluger Egen Medicin Og Booster Modenheden Med Ansættelse Af Internationalt Erfaren Topdirektør

Billede: TimeLog
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Siden 2001 har den københavnske softwarevirksomhed TimeLog dedikeret sig til at modne og optimere deres kunders forretningsprocesser med stifter Søren Lund ved roret. Nu overtager en ny mand direktørstolen.

Gennem de sidste 12 måneder har TimeLog vendt blikket indad og været igennem en intensiv udvikling for at løfte sit eget modenhedsniveau.

Nu tager virksomheden et rigtig stort skridt i henhold til at højne modenhedsniveauet yderligere. TimeLog har nemlig netop udnævnt den tidligere Ericsson-direktør, Per Henrik Nielsen, som ny direktør.

“Vi gør det her, fordi vi ved, at der er enorme gevinster at hente ved at arbejde fokuseret på at løfte modenhedsniveauet i vores virksomhed. Det ser vi igen og igen hos vores egne kunder”, forklarer Søren Lund om baggrunden for skiftet.
“Siden 2001 har jeg været med på rejsen fra et iværksættereventyr til en international virksomhed med 800 kunder, over 20.000 brugere og over 40 medarbejdere i tre lande. Det var på tide at sætte holdet på en ny måde. Med Per i spidsen matcher opstillingen TimeLogs aggressive vækstplaner de kommende år.”

Ny direktør skal være motor for transformation af virksomheden

Gennem flere ledende, internationale positioner i telegiganten Ericsson har Per Henrik Nielsen selv været primus motor for omfattende organisationsudviklinger og succesfulde vækstrejser.

Han forventer TimeLog, der specialiserer sig i PSA-løsninger til konsulentvirksomheder, kommer til at indtage en førerposition for det europæiske PSA-marked inden for få år.

“Med min erfaring som chef for en stor konsulentvirksomhed har jeg en klar forventning om, at vi kan tage TimeLog til helt andre højder. Der er et enormt uforløst potentiale i organisationen, der kan udløses, når vi sammen eksekverer på vores helt nye strategi. Både på det menneskelige og det produktmæssige plan”, siger Per Henrik Nielsen.

Mens Per Henrik Nielsen skal stå for at føre medarbejdere og organisationen til højere modenhed, er det planen, at Søren Lund fremover skal fokusere på det, der motiverede ham til at starte firmaet, og er at komme helt tæt på kunderne og tilpasse TimeLogs produkt og service til behovet for de større enterprisevirksomheder i Nordeuropa.

Nyt fokus på produktet og tunge forstærkninger i bestyrelsen

Som led i transformationen skifter hovedaktionær og TimeLogs nuværende udviklingschef, Christoffer Lanstorp rolle. Han kommer fremover til at tage ansvar for alle TimeLogs produkter som Head og Product Management.

TimeLog får i samme ombæring ny udviklingschef, der sammen med Christoffer Lanstorp danner det ledelseshold, som skal sikre TimeLog en førerposition i PSA-markedet inden for de næste to år.

På bestyrelsessiden forstærker TimeLog også holdet, idet CEO i Orbicon Informatik, Anders Tvegaard, vil bidrage med sin omfattende erfaring på posten som ny bestyrelsesformand.

Derudover indtræder partner i DLA Pipers danske afdeling, Carsten Lorentzen, ligeledes i bestyrelsen.

 
Hovedstaden Hitter på YouTube - Anmelder Smartphones med Kreative Videoer

En af Danmarks førende mobiltelefon-eksperter er godt klædt på, når han anmelder smartphones via YouTube. LokalBlad.dk har fulgt den internationale su…

Hovedstaden Pernille Rosenkrantz-Theil: Bloggere bør kunne stilles til ansvar for indhold

I kølvandet på sagen om Fie Laursens selvmordsbrev, der lå tilgængeligt på Instagram i to døgn, har børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkran…

Hovedstaden Lille familieforetagende åbner webshops på stribe

Holder du af en god iværksætterhistorie, hvor æblet ikke er faldet langt fra stammen? Så kan du her læse om nogle af Danmarks yngste iværksættere, hvo…

Hovedstaden Færre og færre optages på KU

De seneste år er antallet af optagne på København Universitet faldet år for år. De nyeste tal er fra 2018, og her fik 6.873 ansøgere tildelt en studie…

Hovedstaden Danske unges ledighed er blandt EU's laveste

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik ser det rigtig godt ud for ungdommen i Danmark. Antallet af ledige er nemlig blandt de laveste i hele EU. Allerb…

Hovedstaden Esbjergs 2025-vision skal i høring

Hvad kan man lave i Esbjerg og hvordan skal det være at leve i Esbjerg i 2025? Esbjerg Kommunes vision for 2025, Vision 2025, skal i høring. For borg…