Sjællandsk virksomhed har stor succes med fleksible arbejdstider

Udgivet d. 14.11.2018
Sjællandsk virksomhed har stor succes med fleksible arbejdstider

Mennesker er forskellige, og det samme er deres døgnrytmer. Der er stor forskel på, hvornår på dagen medarbejdere føler sig friske, veloplagte og produktive. Dette har den sjællandske virksomhed, Billig-Fitness, indset, og justeret deres arbejdstider derefter.

Billig-Fitness i Hillerød, der forhandler en lang række forskellige former for træningsudstyr, har efter en længere periode med problemer i forhold til medarbejdere, gjort det muligt for medarbejdere, der ønsker det, at møde kl. 9 istedet for kl. 7.

Problemerne skyldes langt fra, at de pågældende medarbejdere ikke er kompetente eller dedikerede. Det skyldes derimod, at de fra naturens side er B-mennesker, som simpelthen ikke er indrettet til at arbejde tidligt om morgenen.

Dette problem har virksomheden nu løst ved at rykke mødetiden 2 timer for dem, der ønsker det. Dette har resulteret i, at produktiviteten og medarbejdertilfredsheden er steget.

Lagerdriften er faktisk begyndt at køre bedre nu, efter at vi på sin vis har fået 2 hold, der møder forskudt af hinanden. Ved brug af 2 hold kan driften køre mere glidende i længere tid af gangen. Jeg er overbevist om, at vores medarbejdere er blevet mere effektive samtidig med, at vores drift kan køre i 2 timer længere sammenlignet med før. Sådan udtaler Christian S. B. Møller, medejer og marketingdirektør.

Langsigtet strategi at imødekomme de ansattes behov

Flere og flere virksomheder vælger i dag at bruge mange ressourcer og kræfter på at optimere forholdene for deres medarbejdere i håb om, at det på sigt kan øge produktiviteten og medarbejdertrivslen.

Hos Billig-Fitness ser man det at tilgodese den enkeltes behov som en måde at differentiere sig på i en branche, hvor man ikke er i stand til at differentiere sig på lønnen.

I og med vi opererer i en branche som er hårdt presset, er vi nødt til at gøre, hvad vi kan for at være konkurrencedygtige. Derfor har vi ikke mulighed for at tilbyde store lønstigninger til lageret. Heldigvis har vi mulighed for at tage hånd om vores medarbejdere på andre måder. Vi håber og tror også på, at dette kan være en måde at holde vores medarbejdere glade og tilfredse på i længere tid, end en højere løn ville kunne.

Hvis du vil læse mere om Billig-Fitness, kan du besøge deres hjemmeside på https://www.billig-fitness.dk/

OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.
Har du en historie? Så kontakt os via info (a) lokalblad.dk med din pressehistorie.
Annonce

Læs også