Scent Of Copenhagen Har Stor Succes Med At Sælge Duftlys

Billede: SCENT OF COPENHAGEN PRESSE
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Scent of Copenhagen, som producerer håndlavede duftlys, hvis udtryk er inspireret af forskellige dele i København, er kommet rigtig godt fra land. Meget tyder på, at grundlæggeren Morten T. Jensen, som også står bag Architectmade, er ved at lykkes med at skabe endnu en designsucces, som skaber stemning i hjemmet.

Unikke dufte fremkalder minder og skaber stemninger. Det er grundlæggeren bag Scent of Copenhagen meget bevidst om.

Han har derfor designet og udviklet en række unikke duftlys i et enkelt og tidløst dansk design.

"En duft er en signatur, som kan udtrykke individualitet og sætte en stemning, der både kan skabe og vække gode minder. Derfor har vi nøje udvalgt en række sofistikerede dufte til de håndlavede lys, som vi ved, skaber en god stemning," fortæller Morten T. Jensen, ejer og grundlægger af Scent of Copenhagen.

Fik inspiration fra udlandet

Morten T. Jensen står også bag designvirksomheden Architectmade, der har haft stor succes med relanceringen af danske designklassikere fra 1950´erne og 1960´erne.

Og det var faktisk i forbindelse med en af sine mange udlandsrejser for Architectmade, at Morten T. Jensen opnåede indsigt i duftlys-trenden, som er meget populær i udlandet.

Dette inspirerede ham til at forsøge at gøre trenden populær i Danmark også.

Rene linjer inspireret af København

Duftlysene fra Scent of Copenhagen er håndfyldte, og glassene er designet i enkle rene linjer med elegante fyrretræslåg, som holder lysene og duftene friske i længere tid.

Stilen er kraftigt inspireret af København, og det er også derfor, at alle lys er navngivet efter gamle københavnske bydele.

"Vi har valgt at kalde vores to første kollektioner for ’Copenhagen’ og ’Art of Time’, fordi det udtrykker essensen af vores design og indholdet i glassene. Og når lyset er brændt ud, kan glassene genbruges i indretningen og skabe minder eller fortællinger fra Københavns gamle brokvarterer," fremhæver Morten T. Jensen.

Ethvert duftlys kvalitetssikres

Morten T. Jensen har haft meget fokus på at sikre høj kvalitet i forbindelse med produktionen.

Det har blandt andet ført til en beslutning om, at alle væger i samtlige stearinlys skulle være af 100% bomuld, hvilket betyder, at den rene soyavoks kan brænde længere og mere rent end et traditionelt stearinlys.

Materialer af høj kvalitet er således yderst vigtige for Scent of Copenhagen, som får stearinlysene støbt i USA i små partier.

"Vi støber alt i små partier. Det giver os mulighed for at føre skarp kontrol med kvaliteten. Vi overvåger omhyggeligt vokstemperaturen og måler duftolien for at sikre det rette blandingsforhold - og en ren forbrænding hver eneste gang," forklarer Morten T. Jensen.
 
Hovedstaden Hitter på YouTube - Anmelder Smartphones med Kreative Videoer

En af Danmarks førende mobiltelefon-eksperter er godt klædt på, når han anmelder smartphones via YouTube. LokalBlad.dk har fulgt den internationale su…

Hovedstaden Pernille Rosenkrantz-Theil: Bloggere bør kunne stilles til ansvar for indhold

I kølvandet på sagen om Fie Laursens selvmordsbrev, der lå tilgængeligt på Instagram i to døgn, har børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkran…

Hovedstaden Lille familieforetagende åbner webshops på stribe

Holder du af en god iværksætterhistorie, hvor æblet ikke er faldet langt fra stammen? Så kan du her læse om nogle af Danmarks yngste iværksættere, hvo…

Hovedstaden Færre og færre optages på KU

De seneste år er antallet af optagne på København Universitet faldet år for år. De nyeste tal er fra 2018, og her fik 6.873 ansøgere tildelt en studie…

Hovedstaden Danske unges ledighed er blandt EU's laveste

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik ser det rigtig godt ud for ungdommen i Danmark. Antallet af ledige er nemlig blandt de laveste i hele EU. Allerb…

Hovedstaden Esbjergs 2025-vision skal i høring

Hvad kan man lave i Esbjerg og hvordan skal det være at leve i Esbjerg i 2025? Esbjerg Kommunes vision for 2025, Vision 2025, skal i høring. For borg…