Lille Familieforetagende åbner Webshops På Stribe

Billede: BforBadedyr
OBS! Hovedparten af indholdet er kommercielt skabt, med henblik på at reklamere for de virksomheder der omtales. Læs mere her.

Holder du af en god iværksætterhistorie, hvor æblet ikke er faldet langt fra stammen? Så kan du her læse om nogle af Danmarks yngste iværksættere, hvor en bror og en søster får hjælp fra deres mor med at drive deres internetforretning.

Hvis du har set Løvens Hule i 2019, kan det være, at du kan huske en ung pige med sin mor, som præsenterede en webshop med speciale i bageudstyr. Webshoppen hedder KforKage.dk, og da pigen, Sara, ikke var gammel nok til at drive forretningen på egen hånd, får hun hjælp af sin mor, Mia.

Når folk har succes i livet, er der ofte en god baggrundshistorie til følge. Ved denne historie kan man se, at en stor del af inspirationen til KforKage kom fra moderen, som også har sin egen webshop, Magnetz.dk, der sælger forskellige magneter.

Samarbejde med Jesper Buch

Da mor og datter medvirkede i Løvens Hule, blev deres præsentation taget rigtig godt imod af “løverne”. De får nu hjælp til deres projekt KforKage af serieiværksætteren Jesper Buch, som blandt andet er kendt fra at have skabt Just Eat.

Historien stopper dog ikke her.

En familie af ildsjæle og iværksættere

I Gentofte holder familien til, hvor der blomstrer op med nye webshops. På en tur til Gran Canaria i 2018, hvor de to søskende Sara og Jacob kom forbi en butik, hvor de solgte sjove badedyr, kom de på endnu en forretningsidé, da de selv var på udkig efter et nyt badedyr.

BforBadedyr

Selvom Sara og Jacob ikke er gamle nok til at drive deres egne forretninger, er de kommet på deres egne forretningsidéer, og får hjælp fra deres mor til at styre den daglige drift. De hjælper dog med at udvælge varer, og så kan de overtage butikkerne når de bliver gamle nok.

Handling bag idéerne

Mange får gode idéer om iværksætterier, men det kan være svært at føre dem ud i livet. Efter ferien på Gran Canaria, og deres koncept var på plads, blev der samlet reoler, og bestilt paller hjem med badedyr, badebolde, strandhåndklæder, badebassiner og meget mere.

Her blev der sat handling bag alle de idéer, som de havde fået fra messe i Frankfurt samt ferie på Gran Canaria, og så var det bare at komme i gang med logo, hjemmeside og hvad der ellers hører til. Det var endnu en webshop til samlingen, og denne kom til at hedde BforBadedyr.dk.

 
Hovedstaden Hitter på YouTube - Anmelder Smartphones med Kreative Videoer

En af Danmarks førende mobiltelefon-eksperter er godt klædt på, når han anmelder smartphones via YouTube. LokalBlad.dk har fulgt den internationale su…

Hovedstaden Pernille Rosenkrantz-Theil: Bloggere bør kunne stilles til ansvar for indhold

I kølvandet på sagen om Fie Laursens selvmordsbrev, der lå tilgængeligt på Instagram i to døgn, har børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkran…

Hovedstaden Færre og færre optages på KU

De seneste år er antallet af optagne på København Universitet faldet år for år. De nyeste tal er fra 2018, og her fik 6.873 ansøgere tildelt en studie…

Hovedstaden Danske unges ledighed er blandt EU's laveste

Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik ser det rigtig godt ud for ungdommen i Danmark. Antallet af ledige er nemlig blandt de laveste i hele EU. Allerb…

Hovedstaden Esbjergs 2025-vision skal i høring

Hvad kan man lave i Esbjerg og hvordan skal det være at leve i Esbjerg i 2025? Esbjerg Kommunes vision for 2025, Vision 2025, skal i høring. For borg…

Hovedstaden sponsorat/korrekturlasning-gjort-enkelt-og-smart

Mit navn er Martin. Jeg driver Studiekorrektur.dk Vi er geografisk foranderlige – forstået på den måde, at vi tilbyder korrekturlæsning online, og d…